Vlastníkem a provozovatelem internetových stránek spravappckampani.cz je Ing. Tomáš Fojtík se sídlem Lelekovice, Poňava 190/63, IČO: 87947722 (dále jen "Provozovatel"). Provozovateli náleží všechna autorská práva ke stránkách spravappckampani.cz. Webové stránky a veškeré vztahy s nimi související se řídí právem České republiky.

Ochrana osobních údajů Přístup na stránky spravappckampani.cz může být ze strany Provozovatele podmíněn poskytnutím některých osobních údajů (zák. č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „ZOOÚ“). V takovém případě bude Provozovatel s těmito údaji nakládat v souladu s platnými právními předpisy. Při Vaší návštěvě od vás získáváme jen základní informace o vašem prohlížeči a operačním systému. Dále také to odkud jste k nám přišli, jak dlouho a jak často u nás jste, jaké stránky jste si přečetli. Vše na základě Google Analytics. Tyto informace využíváme pouze k vylepšení našeho webu a služeb. Tyto údaje nejsou poskytovány k užití ve prospěch žádných třetích osob. Provozovatel zpracovává v případě odeslání kontaktního formuláře nebo jiného dotazu ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dříve i dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje: Jméno a příjmení Telefonní číslo E-mailovou adresu Provozovatel osobní údaje zpracováváme za účelem odpovědi na Váš dotaz po dobu 3 let. Zpracování osobních údajů je prováděno Provozovatelem stránek. V případě dotazů o osobních údajích, se obraťte na provozovatele webu, který poskytne veškeré informace o osobních údajích, které zpracovává. U provozovatele máte možnost souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoli a bez udání důvodu odvolat a žádat o opravu nebo výmaz Vašich osobních údajů, omezení zpracování, vznést námitku proti zpracování či uplatnit právo na přenositelnost údajů. Kódy třetích stran Tento web zpracovává cookies, jež jsou potřebné pro fungování webových stránek. Dále pro analytické účely a v případě Vašeho souhlasu také pro remarketing.

Cookies Soubory cookies umožňují internetovým stránkám zapamatovat si důležité informace, které Uživateli ulehčí její další používání. Soubory cookies se stahují na pevný disk. Pokud Uživatel nechce cookies používat nebo si přeje, aby internetový prohlížeč použití cookies oznámil, musí ve svém internetovém prohlížeči vybrat příslušnou volbu. Jsou-li všechna cookies zablokována, není možné využít některé funkce těchto stránek. Universal Analytics Tyto stránky využívají službu Universal Analytics (Google Analytics), poskytovanou společností Google, Inc., pro analýzy a zlepšení webových stránek. Data o uživatelích jsou anonymní, nesbírají osobní a citlivé údaje. Google nebude spojovat vaši IP adresu s jakýmikoli jinými daty, která má k dispozici. Více informací o Google Analytics naleznete na Ochrana soukromí a smluvní podmínky společnosti Google. Pokud si nepřejete být zahrnováni do statistik služby Google Analytics, nainstalujte si do prohlížeče rozšíření Google Analytics Opt-out. Retargeting Webové stránky využívají technologie retargetingu od služby Sklik provozované společností Seznam.cz, a.s. To umožňuje ukázat návštěvníkům, kteří již projevili zájem o tento web, reklamy v reklamní síti společnosti Seznam.cz, a.s. Remarketing Sběr údajů o chování návštěvníků internetových stránek spravappckampani.cz je aktivován používáním stránek v rámci souborů cookies, které jsou potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Remarketingem se v případě internetových stránek spravappckampani.cz se myslí systémy a měřící kódy na opětovné cílení reklamy. Jmenovitě službu Remarketing společnosti Google, Inc. a Pixel Facebook společnosti Facebook a.s. Expirace cookies Cookies pro Google Analytics, jež mají za účel získávání statistických informací, expirují dle nastavení prohlížeče, popř. přestanou existovat v momentě jejich odstranění. Cookies pro Google Adwords, jež mají za účel identifikaci v rámci reklamní sítě společnosti Google pro opětovné cílení reklamy (Remarketing), expirují za 540 dnů. Cookies pro Pixel Facebook, jež mají za účel identifikaci v rámci reklamní sítě společnosti Facebook pro opětovné cílení reklamy (Remarketing), expirují za 180 dnů. Uživatel má právo vznést námitku proti zpracování. Změny v politice ochrany osobních dat Provozovatel si vyhrazuje právo jakkoliv a kdykoliv měnit svoji politiku ochrany osobních dat, přičemž aktuální stav bude vždy umístněn na těchto stránkách. Odpovědnost a právní příslušnost Případná rizika plynoucí Uživateli z používání těchto stránek, jsou zcela na Uživateli a Provozovatel za ně nenese jakoukoliv odpovědnost. Ustanovení těchto podmínek, které se z jakéhokoliv důvodu stanou nevymahatelné, budou považována za oddělitelná od zbývajících ujednání a na jejich platnost a vymahatelnost nebudou mít vliv. Prohlášení o přístupnosti Provozovatel www stránek prohlašuje, že tyto stránky se snaží o maximální přístupnost obsahu i všech svých funkčností pro všechny Uživatele internetu. Kontakt V případě potřeby nás prosím kontaktujte na e-mailové adrese: info@spravappckampani.cz.